Menu Premium

Black Ops 3 en PlayStation VR aanwezig op Firstlook Festival

Karim Shehata 29/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival komt nu echt heel dichtbij! Niet aanstaand weekend, maar het weekend daarna, zal de Jaarbeurs te Utrecht in het teken staan van het grootste game-evenement van Nederland, Firstlook Festival. Terwijl het festival steeds dichter naar ons toe kruipt, doen de aankondigingen dat ook. Vandaag is bekend geworden dat Call of Duty: Black Ops 3, Dark Souls 3, Tom Clancy’s The Division en de PlayStation VR allen aanwezig zullen zijn op Firstlook Festival.

Voordat we dieper ingaan op de aankondiging van deze grote namen, verleggen we de focus even naar de hardware partijen. Er zijn namelijk meer hardware stands aangekondigd voor Firstlook Festival vandaag. Naast eerder aangekondigde partijen als Cooler Master en MSI, zullen ook SteelSeries, Asus,  MadCatz, Thrustmaster, Logitech, GamingTotaal, NVIDIA, Turtle Beach en BenQ van de partij zijn. Er is dus genoeg te doen op Firstlook Festival voor de hardware-fanaten!

Wanneer we kijken naar de games die aanwezig zullen zijn op Firstlook Festival, zitten daar een hoop grote namen tussen. Zo komt Activision met drie games naar de beurs: Guitar Hero Live, Destiny: The Taken King en Call of Duty: Black Ops 3. Sony zal daarnaast aanwezig zijn met onder meer Uncharted: The Nathan Drake Collection, terwijl het van origine Japanse bedrijf ook haar PlayStation VR-bril meeneemt. Ubisoft komt daarnaast met onder meer Tom Clancy’s Rainbow Six Siege en Tom Clancy’s The Division, terwijl Bandai Namco Entertainment een uitgebreide demo van Dark Souls 3 zal tonen in het theater!

Ook is er nieuws omtrent Black Label eSports Masters. Manuel ‘Grubby’ Schenkhuizen, een legende op het gebied van Warcraft en StarCraft, heeft moeten afzeggen voor Firstlook Festival. Hier komt echter niet een minder grote naam voor terug: David ‘Lilbow’ Moschetto uit Frankrijk zal zijn plaats namelijk in gaan nemen!

Hou Gamekings.tv de komende weken goed in de gaten, want tot volgende week vrijdag kun je nog veel meer aankondigingen verwachten omtrent Firstlook Festival. Om gedetailleerder te horen wat er vandaag allemaal bekend is gemaakt omtrent Firstlook Festival, check je de Firstlook Festival Update met Skate en JJ!

Black Ops 3 en PlayStation VR aanwezig op Firstlook Festival

Black Ops 3 en PlayStation VR aanwezig op Firstlook Festival

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch