Menu Premium

Black Ops 3: Eclipse DLC op 19 mei naar PC en Xbox One

Bas Boudewijn 06/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand kwam Treyarch, voor het eerst sinds begin februari, met nieuwe DLC over de brug voor Call of Duty: Black Ops 3-spelers, De Black Ops 3: Eclipse DLC was tot nu toe echter alleen nog maar speelbaar voor de PlayStation 4-versie van de game, omdat alle Call of Duty DLC een maand exclusief is voor dit platform. Vanaf 19 mei, een maand na de release op Sony’s console dus, kan je eindelijk ook op je Xbox One of PC genieten van de nieuwste Black Ops 3: Eclipse DLC.

De Eclipse DLC is het tweede van de in totaal vier DLC-pakketen die je als Black Ops 3-speler kunt verwachten. Het pakket bevat ook dit keer een viertal aan nieuwe multiplayer maps en een nieuw hoofdstuk in de sinds Call Of Duty: World At War befaamde Zombie-modus. Een van de maps waarmee je als Xbox One- of PC-speler vanaf 19 mei mee aan de slag kunt, is Verge, een remake van Banzai die je misschien wel kent uit Call Of Duty: World At War. De andere nieuwe maps zijn Rift, Spire en Knockout.

Op die vier nieuwe maps na, kun je dus ook genieten van een nieuw hoofdstuk in de Zombie-modus. In Zetsubou No Shima – Japans voor ‘het eiland der wanhoop’ – speel je net als in het vorige hoofdstuk, ‘Der Eisendrache’, met ‘Tank’ Dempsey, Nikolai Belinski, Takeo Masaki en Edward Richtofen, maar ditmaal neem je het op de ‘Division 9 facility’ op tegen hordes van Nazi Zombies.

Buiten de komst van de Black Ops 3: Eclipse DLC naar Xbox One en PC, maakte Treyarch ook bekend een grote patch naar alle platformen te brengen. De Black Ops 3: 1.10 patch is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De 1,2 gigabyte aan data die je met de patch op je systeem zet, moet er onder meer voor zorgen dat je nu zelf vanuit het hoofdmenu kunt kiezen welke muziek er op de achtergrond draait. Ook zorgt de update voor een hele lijst aan bugfixes voor zowel de Eclipse DLC als de vanilla game.

Kun jij ook niet wachten om de Black Ops 3: Eclipse DLC op jouw Xbox One of PC te gaan ontdekken? Laat het ons even weten in de comments!

Black Ops 3: Eclipse DLC op 19 mei naar PC en Xbox One

Black Ops 3: Eclipse DLC op 19 mei naar PC en Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch