Menu Premium

Black Ops 2 Nuketown Zombies map verschijnt volgende week op PC en PS3

Gamekings Redactie 13/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Black Ops 2 Nuketown Zombies map verschijnt volgende week op PC en PS3. Het was even wachten maar nu kunnen we ook op de PC en PS3 lekker zombies knallen in de Nuketown Zombies DLC. Braaains!

Activision heeft aangekondigd dat de map volgende week verschijnt. De inhoud van de map is natuurlijk geen verrassing. Sinds het verschijnen van Black Ops 2 was de map als exclusieve content beschikbaar bij de Collector’s edition van de game. In december verscheen Nuketown zombies op de Xbox 360 als bonus map bij de Call of Duty: Black Ops 2 DLC Season Pass.

Nu is de map dus ook op de PC en PS3 niet langer exclusief voor de Collector’s edition. Goed nieuws voor gamers die Black Ops 2 op de PC of PS3 spelen en die zich al zo vaak enthousiast een weg hebben geschoten door TranZit dat ze wel toe zijn aan een nieuwe locatie waar ze hun killing spree kunnen voortzetten.

Nuketown Zombies is een co-op map en de twaalfde zombie map voor de serie. De map is, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd op de Nuketown multiplayer map uit de eerste Black Ops. De kleine, hectische map die bij velen goed in de smaak is gevallen.

Treyarch bracht het nieuws over de Black Ops 2 Nuketown Zombies map via een tweet op de officiële twitter account van Call of Duty. Vanaf donderdag 17 januari is de DLC net als voor de Xbox 360 beschikbaar als deel van de Season Pass voor de PC en PS3.

Black Ops 2 Nuketown Zombies map verschijnt volgende week op PC en PS3

Black Ops 2 Nuketown Zombies map verschijnt volgende week op PC en PS3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch