Menu Premium

Black Ops 2 krijgt ook een Zombiemode

Gamekings Redactie 02/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens Mark Lamia, hoofd van Treyarch, wordt de geliefde Zombiemode in Black Ops 2 de grootste, meest ambitieuze mode tot nu toe. Dat vertelde Lamia in een interview met Activision’s community manager Dan Amrich op de webshow Roll Call.

“Als je van zombies houdt, dan zal je erg blij worden met wat we gaan doen in Black Ops 2. Het is onze grootste, meest ambitieuze inspanning met zombies ooit”, vertelde een enthousiaste Mark op de webshow. Natuurlijk worden zulke uitspraken altijd gedaan wanneer het om een nieuwe Call of Duty gaat, dus wat dat betreft mag je de woorden van Lamia met een korreltje zout nemen. Want wees nou eens eerlijk: wanneer zijn we niet verteld dat Call of Duty deeltje zoveel de meest grote, ambitieuze, epische, over-the-top, mindblowing, rollercoaster, blockbuster, Michael Bay, Hollywood-ervaring aller tijden wordt? Dat dacht ik al…

Tevens beloofde de Treyarch topman dat we “hele diepe” Call of Duty Elite integratie voor Black Ops 2 mogen verwachten en dat de single player van de game “non-lineaire gameplay-elementen” zal bevatten die de studio “in de campaign zal ontwerpen”.

We kunnen hoe dan ook nog veel meer van dit soort “teaser-uitspraken” verwachten de komende tijd, aangezien de game nog maar net is aangekondigd.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch