Menu Premium
Loading...

Black Friday is nooit meer hetzelfde door deze Dead Rising 4 trailer

Soraya van der Weiden 12/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit jaar geen lange rijen van Amerikanen die niet kunnen wachten om te graaien naar alle koopjes. Als we de nieuwe Dead Rising 4 trailer mogen geloven, zullen de winkelcentra overspoeld worden door zombies. Drie keer raden wie dit op mag lossen? Juist, jij!

Zestien jaar na de gebeurtenissen van de eerste Dead Rising gaat Frank West weer aan de slag om de waarheid achter deze uitbraak te achterhalen. Het meppen hoef je niet alleen te doen, want Dead Rising 4 zal co-op missies voor vier spelers bevatten. Ook is er een quickmatch-systeem zijn om er zeker van te zijn dat je ook snel met anderen een potje kunt spelen. Belangrijk om te weten is dat al dit geram op zombies de eerste anderhalve maand exclusief is voor Windows 10 op PC en voor de concurrerende platformen geldt zelfs dat de game het eerste jaar enkel en alleen op de Xbox One te spelen is.

Frank West en zijn vele wapens zijn vanaf 6 december weer terug. De game is timed-exclusive voor Windows 10 en de Xbox One. Of en wanneer de game op andere platformen zal verschijnen, is nog onbekend. Nu alvast weten hoe het is om Dead Rising 4 te spelen? Jelle en Boris praten je bij!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch