Menu Premium

Black Desert Online krijgt volgende week twee nieuwe classes

Bas Boudewijn 13/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Begin maart konden we in Europa kennis maken met Black Desert Online, een Koreaanse MMO met spectaculaire graphics en een uitgebereide character creator. Zoals je van een MMO mag verwachten, kun je af en toe flink genieten van nieuwe content en classes. Volgende week komen er dan ook twee nieuwe classes naar Black Desert Online voor PC. De Musa en Maehwa classes zijn vanaf 20 april speelbaar in de MMO van Daum Games.

Ontwikkelaar Pearl Abyss heeft met de Musa geprobeerd een melee class te creëren, waarbij de geluiden van het zwaard natuurlijk moeten overkomen. Verder beschikt hij over een boost om snel korte afstanden af te leggen en zo aanvallen te ontwijken en kun je met je Musa af en toe een flinke trap uitdelen. Maehwa kun je zien als de vrouwelijke wederhelft van Musa. Ze heeft weliswaar dezelfde stats, maar doordat ze gebruik maakt van een zwaard én een korte boog, heeft ze een voordeel op de lange afstand. 1-tegen-1-combat is de specialiteit van de Maehwa. In twee korte trailers die Daum Games heeft uitgebracht, zie je de twee nieuwe Black Desert Online classes in volle glorie.

Speel jij Black Desert Online en ben je van plan één van deze twee classes onder handen te nemen? Vanaf volgende week woensdag kun je als Black Desert Online speler aan de slag met de Musa en de Maehwa.

Bron: VG24/7

Musa Gameplay Video

Maehwa Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch