Menu Premium

Black Desert Online is 400.000 keer verkocht in de eerste maand

Joep Omes 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Black Desert Online, de massively multiplayer online action-RPG van Koreaanse makelij, wordt goed ontvangen! Black Desert Online is 400.000 verkocht in de eerste maand in het Westen en mag daardoor een succes genoemd worden!

De MMO kwam in 2014 uit in Korea, maar uitgever Daum Games en studio Pearl Abyss zijn daar niet opgehouden; Daum Games CEO Sean Hong liet vorig jaar al weten dat zijn team volop bezig was met marketing research voor de Europese en Amerikaanse markten. Nu de game hier speelbaar is sinds 3 maart, blijkt dat ze hun huiswerk goed hebben gedaan. Met de nu al 400.00 verkochte exemplaren, verwacht Min Kim, hoofd van de Europese tak van Daum Games, dat de game dit jaar nog de miljoen gaat aantikken.

Black Desert Online onderscheidt zich op dit moment van andere games dankzij de schitterende graphics voor een game van dergelijke grootte en de mogelijkheid om heel gedetailleerde speelbare personages te maken, waardoor je uniek bent in de spelwereld. Bovendien kun je je door de spelwereld begeven zoals je dat doet in games als bijvoorbeeld Assassin’s Creed, waardoor je vrijelijk over gebouwen en obstakels kunt klimmen en rennen.

Het verkoopsucces van deze game zit hem volgens de makers in de manier waarop deze in het westen in de markt is gezet; waar de game in Korea, Rusland en Japan free-to-play is, betaal je in Amerika en Europa eenmalig voor Black Desert Online, waarna je vrije toegang hebt tot de rest van de game. Bovendien beschikt het spel over een in-game winkel waar je met echt geld kunt betalen, waar spelers veel gebruik van maken.

Klopt jouw MMO-hart sneller door Black Desert Online en kun je niet wachten om je vol overgave in een nieuwe wereld te storten, nu dat zoveel spelers je al zijn voorgegaan? Laat het weten in de comments!

Bron: VG24/7

Black Desert Online is 400.000 keer verkocht in de eerste maand

Black Desert Online is 400.000 keer verkocht in de eerste maand

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch