Menu Premium
Loading...

BioWare’s You’ve Been Chosen: Impact trailer

Gamekings Redactie 06/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen tijd houdt BioWare ons even stevig in hun greep. Iedereen vraagt zich namelijk af waar You’ve Been Chosen nou om draait, maar ondertussen zijn we daar nog niet heel veel wijzer van geworden. Twee weken geleden werd de eerste teaser trailer online geknald over deze hoogstwaarschijnlijk nieuwe game van BioWare. Alles lijkt op dit moment te wijzen op een nieuwe IP-naam die door EA is veiliggesteld een tijd geleden: Shadow Realms. Nu is de derde teaser van deze game vrijgegeven, in de vorm van de You’ve Been Chosen: Impact trailer.

Nieuwe titels die worden aangekondigd, zijn altijd reden voor een feestje. BioWare heeft er voor gekozen om iedereen z’n aandacht te trekken door middel van kleine teaser trailers online te zetten. Eigenlijk worden we niet heel veel wijzer van deze kleine filmpjes, het enige wat er gebeurd is het oproepen van nog meer vragen.

Vorige week werd er op de website van BioWare geroepen dat er op de Gamescom 2014 in Keulen een speciaal evenement wordt gehouden voor de onthulling van deze nieuwe IP. Wanneer je hier niet bij kan zijn, dan is het mogelijk om via Twitch de aankondiging van deze titel live te volgen. Dit zal plaatsvinden op 13 augustus om 16:00 uur. Tot die tijd kunnen we nog even zitten wegdromen bij het idee wat dit nieuwe avontuur allemaal gaat inhouden. Check de You’ve Been Chosen: Impact trailer snel!
BioWare's You've Been Chosen: Impact trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch