Menu Premium

BioWare vraagt of Mass Effect 4 een prequel of sequel moet worden

Gamekings Redactie 20/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Casey Hudson, de grote baas van het BioWare kantoor in Montreal, heeft jou en alle andere Mass Effect fans gevraagd wanneer Mass Effect 4 zich af zou moeten spelen. BioWare vraagt of Mass Effect 4 een prequel of sequel moet worden. Via Twitter heeft Casey Hudson gevraagd wat jij wilt en de reacties verschillen.

De Mass Effect trilogie is afgelopen en we gaan hoe dan ook niet verder met Shepard, dat staat vast. Wat er dan wel gaat gebeuren in Mass Effect 4 is natuurlijk de grote vraag. BioWare heeft gevraagd of Mass Effect 4 een prequel of sequel moet worden. Deel vier kan zich afspelen voordat de Reapers alles en iedereen naar het hiernamaals probeerden te sturen. Wanneer de mensen net de Mass Relay bij Pluto ontdekten en met de Turians gaan knokken bijvoorbeeld. Of ver daarvoor zelfs, tijdens het vorige Reaper theekransje, toen de Protheans het af moesten leggen. Maar de vraag is of de fans dit wel willen, een deel waarin we grotendeels weten wat er is gebeurd. Is dat wel interessant genoeg?

Nadat Shepard Reaper-kont heeft geschopt zou ook een goede mogelijkheid zijn, de verschillende eindes van Mass Effect 3 kunnen dan een geheel verandert universum aan de basis van de game leggen.

Een andere mogelijkheid is natuurlijk, los van de tijdsperiode, het verhaal vanuit een ander perspectief te zien. BioWare zal ons waarschijnlijk geen Reaper laten spelen, maar ze zijn wel bezig met het kijken naar nieuwe verhaallijnen en vormen van gameplay. Met de nieuwe Frostbite Engine van DICE is het één en ander mogelijk en zal waarschijnlijk een boel interessante elementen in Mass Effect 4 plaatsen.

Een deel van het universum dat nog niet volledig ontdekt is, is natuurlijk ook een mogelijkheid. Denk aan Geth space of alles voorbij de Omega 4 Relay. Wat zou jij graag willen zien? Je kan het zo gek niet bedenken! Vergeet het niet naar BioWare te sturen of naar Mr. Hudson zelf @CaseyDHudson.

BioWare vraagt of Mass Effect 4 een prequel of sequel moet worden

BioWare vraagt of Mass Effect 4 een prequel of sequel moet worden

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch