Menu Premium

Bioware ontwikkelt een nieuwe Mass Effect-game en een nieuwe IP

Karim Shehata 09/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de persconferentie van EA op de E3 2014, die op het moment van schrijven in volle gang is, zagen we een indrukwekkende demo van Dragon Age: Inquisition. Niet alleen zagen we een prachtige, The Elder Scrolls-achtige trailer voorbijkomen, maar ook zagen we wat gameplay voor bij komen. Hier blijft het echter niet bij voor de studio achter deze game, want Bioware ontwikkelt nieuwe Mass Effect en een nieuwe IP.

Dit heeft de ontwikkelaar door middel van een filmpje aangekondigd tijdens de E3 persconferentie van EA. Veel kwam er niet vrij over de nieuwe Mass Effect, maar wel is het duidelijk dat de studio zeer ambitieus is. Daarnaast is Bioware erg blij dat er nu ontwikkeld kan worden op de Xbox One en de PlayStation 4 en zeiden medewerkers van de ontwikkelaar zelf verbaasd te zijn over wat er mogelijk is met deze consoles.

Over de nieuwe IP liet de ontwikkelaar alleen maar los dat er op deze manier fris in een game gedoken kan worden. Wat deze nieuwe IP gaat worden, hoe deze eruit gaat zien, hoe deze heet en wanneer deze verschijnt is voorlopig echter onduidelijk. Ditzelfde geldt overigens ook voor de nieuwe Mass Effect, waarvan we ook niet meer vernomen hebben dan wat woorden van de ontwikkelaar en wat bewegende conceptuele art. Laten we in ieder geval hopen dat we met beide games snel aan de slag kunnen gaan!

Bioware ontwikkelt een nieuwe Mass Effect-game en een nieuwe IP

Bioware ontwikkelt een nieuwe Mass Effect-game en een nieuwe IP

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch