Menu Premium

BioWare kondigt Mass Effect 3: Extended Cut aan

Gamekings Redactie 06/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mass Effect 3: Extended Cut is aangekondigd voor de zomer. Het is ze dus gelukt, BioWare is gezwicht. Of toch niet helemaal?

Na vele petities, boze mailtjes en ingediende aanklachten gaat BioWare nu echt overstag. De ontwikkelaar levert in de zomer een gratis DLC pakket, genaamd Mass Effect 3: Extended Cut, waarin het controversiële einde van de game wordt aangepakt. Is dit nu reden voor een feestje voor alle klagende gamers? Niet helemaal, want er komt geen nieuw einde als het aan BioWare ligt.

De Extended Cut zorgt alleen voor extra aanvullende scenes en epilogen, waardoor de originele eindes meer een geheel worden. “Het doel van deze nieuwe scenes is dat er meer duidelijkheid wordt geschapen en er eindelijk een waardige afsluiting is van Mass Effect 3”, aldus BioWare. Daarnaast laat de ontwikkelaar weten in een speciale FAQ dat zij “geloven in hun artistieke visie wat betreft het einde van deze saga van Mass Effect”. BioWare blijft dus recht achter hun keuzes staan en bevestigt dit door te zeggen dat er ook geen andere DLC omtrent Mass Effect 3’s einde gepland staat.

Ik denk niet dat deze DLC precies is waar de klagende gamers op zaten te wachten. Aan de andere kant gratis DLC van EA, daar kun je toch niet om gaan zeiken?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch