Menu Premium

BioWare hint via tweet mogelijk naar Dragon Age 4

Lars Leeftink 04/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zou het? Als we de geruchten mogen geloven en een beetje ver gaan zoeken, zou het zo maar kunnen. Het is inmiddels een tijdje geleden (2014) sinds de laatste Dragon Age, maar BioWare komt binnenkort misschien wel met nieuws. Maak van deze (misschien wel cryptische) tweet wat je wil, maar wij willen graag geloven dat Dragon Age 4 er sneller aan zit te komen dan gedacht. Gewoon om de week lekker te openen.

Dragon Age 4 sneller in the making dan gedacht?

Of maken we van een mug een olifant? Voor de liefhebbers van Dragon Age is het te hopen dat de geruchten het aan het rechte eind hebben. Gisteren was namelijk de dag van tien jaar Dragon Age. We weten dat Dragon Age 4 al in ontwikkeling is (werd bekend tijdens de 2018 Game Awards), maar de vraag is hoe ver BioWare is met de ontwikkeling van de game. EA gaf tijdens zijn earnings call vorige week aan dat de game waarschijnlijk nog wel twee jaar op zich laat wachten. Het kan dus zo maar zijn dat deze tweet inderdaad niks met Dragon Age 4 te maken heeft. Maar Dragon 4ge Day is natuurlijk wel reden tot speculatie. En een mens mag hopen.

Tien jaar Dragon Age

En welke RPG-liefhebber is niet in aanraking gekomen met de games van Dragon Age? Het begon allemaal in 2009 met Dragon Age: Origins, waarna een jaar later al Dragon Age: Awakening werd gereleased. In 2011 volgde al Dragon Age II, waarna in 2014 Dragon Age: Inquisition uitkwam. Sindsdien is er geen Dragon Age-game meer uitgekomen. Nu kun jet met Dragon Age: Inquisition wel een tijdje bezig zijn, maar het is nu vijf jaar geleden sinds de nieuwe Dragon Age. Je kan wat dat betreft ook een beetje overdrijven. Maar, ondanks de tweet, kunnen we volgens EA met zekerheid stellen dat Dragon Age 4 niet eerder gaat komen dan 2021. Geduld is een schone zaak.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch