Menu Premium
Loading...

BioWare gaat verder dan ooit met Mass Effect: Andromeda

Rik Koning 12/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Mass Effect is één van de populairdere franchises van EA en uiteraard kwam ie ook even aan bod tijdens de EA Play persconferentie. Het nieuwe deel werd een jaar geleden aangekondigd en moet uit gaan komen in het eerste kwartaal van 2017. Tijdens de E3 livestream liet EA een nieuwe trailer zien en het lijkt erop dat BioWare verder gaat dan ooit met Mass Effect: Andromeda!

Voorafgaand aan de reveal van de trailer gaf Aaryn Flynn, de General Manager van BioWare, wat extra informatie over de game. In Mass Effect: Andromeda neemt de speler deel aan een ambitieuze expeditie naar een ander sterrenstelsel, op zoek naar een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid. De game bevat een grote verzameling aan nieuwe karakters en biedt meer vrijheid dan BioWare spelers ooit in een game heeft kunnen bieden.

In tegenstelling tot de vorige twee titels is Andromeda niet een vervolg op het vorige deel, maar een compleet nieuwe titel met een eigen verhaallijn. Overigens hoeven de echte Mass Effect-fans zich geen zorgen te maken; uiteraard speelt de game zich wel in hetzelfde universum af als de vorige delen. In de trailer zijn schitterende omgevingen te zien, die gecreëerd zijn met behulp van de Frostbite engine. Dus waar wacht je nog op? Ga die trailer checken!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch