Menu Premium
Loading...

BioWare E3 Official Trailer Mass Effect and New Title Update

Karim Shehata 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar verschijnt er een erg grote titel voor BioWare, in de vorm van Dragon Age: Inquisition. Niet ieder deel binnen deze franchise werd even goed ontvangen en de ontwikkelaar probeert het roer dus om te gooien met deze titel. Dragon Age: Inquisition is echter niet de enige titel waarmee de studio bezig is. Dit gegeven wordt zeer duidelijk uit de BioWare E3 Official Trailer Mass Effect and New Title Update.

De ontwikkelaar heeft tijdens de persconferentie van Electronic Arts bevestigd wat de hele game-industrie al dacht: er komt een nieuwe Mass Effect-titel aan. We hebben er, op wat conceptuele art na, nog helemaal niets van gezien, maar BioWare vertelt er wel over in deze video. Opvallend is dat de studio ook een nieuwe IP aankondigt, maar hier zien we vrij weinig tot helemaal niets van. BioWare heeft ons dus letterlijk ‘lekker gemaakt’ en veel gamers kunnen dan ook niet wachten op de onthulling van zowel de nieuwe Mass Effect als de nieuwe IP van de ontwikkelaar.

De eerstvolgende titel van BioWare verschijnt overigens wel al best snel, want Dragon Age: Inquisition verschijnt op 7 oktober voor de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en de PC. Naar verwachting verschijnen Mass Effect en de nieuwe IP pas in 2015, 2016 of misschien zelfs pas in 2017. Dit zou normaal gesproken betekenen dat deze titels alleen verschijnen op de Xbox One, PlayStation 4 en/of de PC.  Door middel van de BioWare E3 Official Trailer Mass Effect and New Title Update komen we in ieder geval iets te weten van beide games.

BioWare E3 Official Trailer Mass Effect and New Title Update

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch