Menu Premium
Loading...

BioShock: The Collection viert zijn lancering met deze trailer

Samuel Boyd 16/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 en Xbox One hebben naast veel nieuwe games, ook veel remasters mogen ontvangen. Ook de BioShock serie is een make-over ondergaan om te shinen op de nieuwste generatie. Vandaag viert BioShock: The Collection zijn lancering met de bovenstaande trailer. Check de trailer voor een korte sfeer impressie van de wereld van Rapture en Columbia.

Zoals de naam doet vermoeden, bevat BioShock: The Collection meerdere games. In het pakket vind je dan ook de originele BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite terug. Hier is bovendien alle singleplayer DLC aan toegevoegd. Verder zijn alle delen grafisch verbeterd, ze lopen nu namelijk met een soepele 60 fps op een 1080p resolutie. Het enige deel wat geen grafische update heeft gekregen, is de PC-versie van Bioshock Infinite.

Alhoewel de games niet eerder speelbaar waren op de PlayStation 4 en Xbox One, was dit wel het geval op de PC. 2K is deze gamers gelukkig niet vergeten. Mocht je de BioShock=games, of een deel er van al op Steam hebben, dan zal je vanaf vandaag de remasters ook in jouw Steam library vinden. PC-gamers die de games buiten Steam hebben gekocht, kunnen ook nog een gratis kopie van de remasters bemachtigen, maar moeten hier wat moeite voor doen. Check de bron om hier het fijne van te weten te komen.

Bioshock: The Collection is nu speelbaar op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Heb jij zin om je weer onder te dompelen in BioShock? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GEEK

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch