Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite Lamb of Columbia Trailer

Gamekings Redactie 19/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moeten nog ruim een maand wachten, maar om ons alvast lekker te maken heeft 2K een nieuwe trailer gelanceerd van BioShock Infinite. In deze trailer draait het hoofdzakelijk om Elizabeth, een tot nu toe nog vrij onbekende maar zeer interessante vrouw waar we in BioShock Infinite nog veel meer van gaan zien. Voordat we 26 maart helemaal los kunnen gaan met deze game, zullen we het nu nog even moeten doen met de BioShock Infinite Lamb of Columbia trailer.

In BioShock Infinite speel je Booker de Witt, een voormalig Pinkerton agent. Na zijn ontslag wordt hij gevraagd om voor een speciale missie naar Columbia te gaan, een reusachtige stad die in de lucht boven de VS zweeft. Hier wordt de jonge vrouw Elizabeth al jaren gevangen gehouden en aan jou de taak haar te redden. Elizabeth blijkt echter niet een doorsnee vrouw te zijn. Ze bezit speciale krachten die menigeen kippenvel kunnen bezorgen. Maar Elizabeth is niet de enige met bijzondere krachten, ook Booker zelf bezit bovennatuurlijke krachten. Zo kan hij bijvoorbeeld wind en elektriciteit aansturen. In combinatie met de aanwezige wapens en met de hulp van Elizabeth zul je je een weg moeten banen door het grote Columbia en alle aanwezige vijanden moeten verslaan om te ontsnappen van deze zwevende stad.

Om het mysterie rond Elizabeth alvast een klein beetje op te helderen, lanceerde 2K vandaag de BioShock Infinite Lamb of Columbia trailer. Maar het mysterie mag dan nu wel enigszins opgehelderd zijn, de nieuwsgierigheid is er niet minder om geworden.BioShock Infinite - Lamb of Columbia

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch