Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite – Burial at Sea First 5 Minutes Trailer

Gamekings Redactie 08/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In maart dit jaar kwamen Irrational Games en 2K Australia met BioShock Infinite, oftewel het derde deel in de BioShock-serie. Het was het eerste deel dat zich niet onder water, maar in de lucht afspeelde en dat zorgde voor een verfrissend gevoel. We keren terug naar Rapture, de stad uit de eerste twee delen, in de ‘BioShock Infinite – Burial at Sea First 5 Minutes Trailer’. Pas op: de video kán spoilers bevatten!

Rapture is een massieve onderwaterstad die als decor gebruikt wordt voor BioShock 1 en BioShock 2. Dat heeft ervoor gezorgd dat je gelijk aan de stad denkt als je BioShock in je hoofd hebt, maar daar brachten ze met het derde deel verandering in. In BioShock Infinite krijg je te maken met Columbia, een vliegende stad. Compleet het tegenovergestelde van de eerste twee delen dus. Dat betekent niet dat de onderwaterwereld die Rapture is, verloren gaat.

In de Burial at Sea-DLC die is aangekondigd voor BioShock Infinite keren we terug naar Rapture. De stad is helemaal opnieuw opgebouwd door Irrational Games en 2K Australia en zal naast een nieuwe verhaallijn ook wapens bevatten. De verhaallijn vertelt meer over Booker DeWitt, oftewel het hoofdpersonage die we kennen van BioShock Infinite. Hem wordt gevraagd om de verdwijning van een meisje genaamd Sally te onderzoeken.

De BioShock Infinite – Burial at Sea First 5 Minutes Trailer laat, niet geheel verrassend, de eerste 5 minuten zien van de Burial at Sea-DLC. Mocht je deze helemaal zelf willen spelen, is het kijken geen goede optie. Ben je toch erg nieuwsgierig? Check de video!
BioShock Infinite - Burial at Sea First 5 Minutes Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch