Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Launch Trailer

Karim Shehata 25/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag verschijnt de tweede episode van BioShock Infinite: Burial at Sea. De eerste episode verscheen maanden geleden, terwijl de game zelf ongeveer een jaar geleden het levenslicht zag. Om te vieren dat de tweede episode vandaag verschijnt, heeft 2K Games de BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Launch Trailer uitgebracht.

In de trailer is goed te zien dat het in Burial at Sea Episode Two volledig draait om Elizabeth. Dit is ook niet heel gek, want in deze DLC is Elizabeth niet langer meer je sidekick, maar speel je de verhaallijn door met haar. Je moet je nu dus met Elizabeth een weg zien te banen door de gecombineerde werelden van Rapture en Columbia. In deze launch trailer draait het tevens om Elizabeth en je gaat haar dan ook vaak zien. Wanneer je nog niet bekend bent met de Burial at Sea DLC merk je waarschijnlijk snel dat deze een stuk duisterder is dan het originele BioShock Infinite. Waar het origineel nog heel licht was en zich in de lucht afspeelde, merk je nu dat alles wat donkerder is en er nog meer dingen gebeuren die je hele rare momenten bezorgen tijdens het spelen van de game.

Op het eerste DLC-pakket was echter wat kritiek te bespeuren van de gamers. BioShock Infinite: Burial at Sea Episode One zou namelijk erg kort zijn en maar twee uur duren. Met deze episode moet daar verandering in komen, want ontwikkelaar Irrational Games heeft al aangegeven dat je met de tweede episode waarschijnlijk wel vijf uur zoet bent. Laten we dus hopen dat we met het laatste toetje van BioShock Infinite nog even zoet zijn, want voorlopig gaat er waarschijnlijk niets meer verschijnen wat deze game en franchise betreft. Dit was namelijk voorlopig het laatste kunstje van ontwikkelaar Irrational Games, maar de rechten liggen nog steeds wel bij 2K Games. Toch hoeven we nog niet per se te treuren, want vandaag verschijnt BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two dus voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3. Om dat te vieren, heeft 2K Games de BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Launch Trailer vrijgegeven.

BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two Launch Trailer

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch