Menu Premium

Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2 verschijnt op 25 maart

Karim Shehata 05/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met Bioshock Infinite heeft 2K Games vorig jaar een parel van een game afgeleverd. De titel werd overal vol lof ontvangen en had een zeer hoog verhaaltechnisch niveau, maar ook op het gebied van sfeer en de manier waarop speelwereld Columbia werd neergezet verdiende Ken Levine en zijn mannen een dikke pluim. In de DLC voor Bioshock Infinite is er echter gekozen voor een terugkeer naar Rapture, maar dan wel met hoofdpersonages Elizabeth en Booker DeWitt. Hierdoor kreeg het verhaal een rare twist, maar binnenkort kun je een einde gaan breien aan je Bioshock Infinite-avontuur. Er is namelijk duidelijkheid over een releasedatum voor de tweede episode van de game, want Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2 verschijnt op 25 maart.

Dit heeft 2K Games zojuist bevestigd. Eerder vandaag werd al bekendgemaakt door Ken Levine dat de tweede episode een stuk langer zal zijn dan de eerste. Burial At Sea Episode 1 kreeg namelijk nogal wat kritiek te voortduren, omdat het DLC-pakket wat aan de korte kant zou zijn geweest. Met Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2 proberen ontwikkelaar Irrational Games en uitgever 2K Games dit dus goed te maken, want eerder vandaag werd bekendgemaakt dat je met de tweede episode zo’n zes uur zoet gaat zijn. De eerste episode vroeg maar twee uur van je tijd.

Op 25 maart continueert het verhaal van Elizabeth en Booker DeWitt zich dus in Rapture. De DLC zal gaan verschijnen op de virtuele winkels van de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC. Bioshock Infinite is deze maand overigens onderdeel van het PlayStation Plus-abonnement, waardoor de DLC voor de game misschien opeens interessant kan worden voor de PlayStation 3-bezitters die de game nog niet hebben gespeeld. Bioshock Infinite verscheen een klein jaar geleden op de PlayStation 3, Xbox 360 en de PC.

Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2 verschijnt op 25 maart

Bioshock Infinite: Burial at Sea Episode 2 verschijnt op 25 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch