Menu Premium

BioShock film leeft nog

Gamekings Redactie 05/05/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Irrational Games heeft nog altijd plannen voor een BioShock film. Dat meldde topman van de studio Ken Levine in een interview met Edge.

Volgens Levine zouden ze bij Irrational nog steeds bezig zijn met een filmadaptie van hun geprezen shooter, ondanks het feit dat de ontwikkelingen omtrent de film wat stroef zijn verlopen. “Met (regisseur) Gore Verbinski heeft het niet gewerkt, maar zoiets betekent niet dat het over en uit is wanneer het aankomt op het maken van een film”, vertelde Levine.

Daarnaast meldde Ken dat een BioShock verfilming momenteel geen topprioriteit is voor de studio, aangezien ze bij Irrational hard aan de slag zijn met BioShock Infinite. “Op dit moment kiezen we ervoor ons compleet te focussen op BioShock Infinite”, aldus Levine. Een verstandige keuze van de man.

Een BioShock film staat al op de planning sinds 2008. Aanvankelijk zou regisseur Gore Verbinski aan de slag gaan met de verfilming, maar de man verliet het project en werd vervolgens vervangen door Juan Carlos Fresnadilo, bekend van ’28 Weeks Later’. Sinds Fresnadilo echter in maart ook uit het project stapte, is er nog steeds geen nieuwe regisseur voor de film gevonden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch