Menu Premium

“Binnenkort nieuwe details GTA V en release op 23 oktober”

Gamekings Redactie 28/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games-analist Michael Pachter heeft voorspeld dat Rockstar een dag vóór de start van de E3 wat nieuws zal onthullen over Grand Theft Auto V. De man zal wel erg goed in zijn glazen bol hebben zitten turen, want hij wist daarnaast zelfs te orakelen over een mogelijke releasedatum van 23 oktober voor de game.

Als het om een GTA-game gaat, zorgt ieder nieuw detail, hoe minuscuul ook, gegarandeerd voor een hype-golf. De pers smult ervan, blaast het eventueel een beetje op en zorgt ervoor dat alle gamers vervolgens compleet uit hun dak gaan. Voor je het weet, loopt iedereen dagenlang te lullen over dat ene kleine, misschien zelfs onbenullige nieuwtje over Rockstar’s roemruchte zandbakgame.

De rocksterren zijn zich daar dondersgoed van bewust, en zullen daarom ook, volgens Pachter, de show stelen met GTA V voordat de beurs in L.A. ook maar de kans krijgt om van start te gaan. Op die manier zou de developer, naar de woorden van de gameguru, alle aandacht naar zich toe trekken door ervoor te zorgen dat iedereen op de E3 alleen nog maar over GTA V kan praten. “My read on those guys is they like stealing the thunder from everything else. So if I had to bet, I’d say you’d get an announcement on GTA V the day before E3 starts, that’d be Monday, June 4. They don’t show up and all that’s anybody can do, is talk about GTA V at the show”, orakelde Michael.

Tevens verwacht de analist dat de game op 23 oktober in de winkels zal verschijnen, een paar dagen na de release van BioShock Infinite. We zullen hoe dan ook snel genoeg zien of de heer Pachter de spijker op zijn kop weet te slaan met zijn voorspellingen, want de E3 staat inmiddels bijna voor de deur.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch