Menu Premium
Loading...

Binnenkort kun jij de wereld onveilig maken met Deus Ex-augmentaties in het echte leven

Ridho Hidayat 08/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deus Ex: Human Revolution zoekt de grens op tussen mens en machine. In de game hebben bionische lichaamsdelen mensen veranderd in moordende machines, met alle gevolgen van dien. Binnenkort kun jij de wereld onveilig maken met Deus Ex-augmentaties in het echte leven.

Open Bionics, Eidos-Montréal en Razer gaan de samenwerking aan om science fiction om te zetten in science. Hoewel de futuristische augmentaties, zoals in de game, voor nu nog toekomstmuziek zijn, zorgen deze drie bedrijven in ieder geval voor state-of-the-art protheses. Samen brengen ze gruwelijk sicke robotprotheses op de markt die geschikt zijn voor jong en oud. Eigenlijk zouden we allemaal wel zo’n bionische arm willen, al is het niet aan te raden om je eigen arm ervoor af te hakken.

Razer brengt daarbij ‘s werelds meest geavanceerde webcam, die de bewegingen van de bionische arm omzet naar een virtuele projectie. Dit is bedoeld om mensen tijdens evenementen als de E3 een beeld te geven van de werking van de protheses. Al weten we natuurlijk allemaal dat de technologie eigenlijk gebruikt wordt om te zien hoe de stevige grip van de arm functioneert tijdens het “doe-het-zelven”.

Vanaf volgend jaar zijn de robotprotheses, zoals de Titan Arm en Adam Arm, op de markt verkrijgbaar. Hopelijk laat de wereldovername van de robots nog wel wat langer op zich wachten. Kun jij misschien een extra handje gebruiken? Wat vind jij van de ontwikkelingen in de bionica en daarbij de rol van gamebedrijven in de wetenschap? Laat het ons weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch