Menu Premium

Binnenkort kun je misschien eindelijk je PSN-naam veranderen

Karim Shehata 16/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al jaren wil de PlayStation community een op het oog zeer simpele feature, namelijk die om je PSN-naam te veranderen. Nu lijkt het er enigszins op dat er voor alle Pussydestroyer69’s en iedereen die beweert kringspiertyfus te hebben op PSN toch een oplossing komt.

In de patch notes van een recente update voor de Unreal Engine 4 staat dat deze engine nu PlayStation 4 SDK versie 4.008.061 ondersteunt. Nu zegt dit je misschien niets, maar in deze update heeft Sony z’n developer recommendations geüpdatet. Hierin raadt Sony ontwikkelaars aan om de account ID’s van gamers weer te geven in games en niet langer de online ID’s.

Een diepere duik in de patch notes onthult dat je online ID niet gewijzigd kan worden en dat dat de ID is die het netwerk en de games gebruiken om te identificeren wie je bent. Mogelijk wordt er nu dus ook een account ID aangekoppeld, welke je kunt veranderen. Door in verschillende lagen te werken, lijkt het erop dat Sony er dus voor zorgt dat je in ieder geval je weergavenaam kunt veranderen, zodat je je niet hoeft te schamen voor iedereen die je username ziet.

Mocht het zover komen, dan wil ik eigenlijk m’n PSN-naam ook wel veranderen. Suggesties?

Bron: NeoGAF

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch