Menu Premium

Bigben komt naar Firstlook Festival met WRC 6, HITMAN en Final Fantasy 15

Lisette Atsma 05/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bereid je maar vast voor op een drukke booth, want Bigben komt naar Firstlook Festival met WRC6, HITMAN en Final Fantasy 15. Daarnaast komen ook Nacon en Plantronics mee om hun nieuwe gear te vertonen.

Tijdens Firstlook kun je in een echte playseat de rally-game WRC 6 uitproberen. Als je de beste score van de dag behaalt, win je daarbij ook gelijk de game zelf – die toevallig op 7 oktober ook officieel uitkomt! Verder kun je als Agent 47 je slag slaan in Episode 4 van HITMAN, of juist de rijke wereld van Final Fantasy 15 induiken.

Daarnaast neemt Bigben ook een leuke rits hardware mee om mee te spelen. Bij de booth van Plantronics kun je namelijk verschillende nieuwe headsets uitproberen. Onder deze headsets bevinden zich ook modellen die nog niet te koop zijn, zoals de officiële headset voor PlayStation VR: De RIG4 VR. Als je gelukt hebt krijg je er eentje gratis, want bij de booth heb je iedere dag kans om een headset te winnen.

Mocht je liever met je handen bezig zijn, kun je beter naar de booth van Nacon lopen. Hier kun je een eSports-controller voor de PC uitproberen; de Nacon GC-400ES. Als je een beetje goed bent in CS:GO maak je ook nog eens kans om deze te bemachtigen.

Welke van deze booths ga jij eens bekijken dit weekend? Meer interesse in de games of de gear? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch