Menu Premium

Big Five Pack voor Anno 2205 is gratis binnen te hengelen op PC

Yannick van Doorn 06/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe zal het met de wereld gesteld zijn in het jaar 2205? Een vraag die wij zelf nooit zullen kunnen beantwoorden, maar des te leuker is het om deze tijd in een game te mogen beleven. Voor de futuristische bouw-sim is vanaf vandaag een nieuw DLC-pakket te verkrijgen. Ook nog eens voor iedereen, want het Big Five Pack voor Anno 2205 is gratis binnen te hengelen op PC.

In Anno 2205 bouw jij je steden op de aarde of verken jij de mogelijkheden op de maan. De al zeer uitgebreide gameplay van de game wordt in het Big Five Pack nog eens uitgebreid. Big Five staat voor de vijf succesvolste corporaties en in dit DLC-pakket ga jij strijden voor onder andere aandelen in deze bedrijven. Deze strijd om aandelen is onderdeel van het nieuw geïntroduceerde Economic Warfare. Door het juiste gebruik van invloed, een nieuwe resource in de game, kan je onder andere door middel van spionnen de concurrentie te slim af zijn en hiermee verschillende bonussen te verdienen om de beurs te domineren.

Naast de Big Five en de resource invloed bevat de DLC een nieuw openbaar gebouw, de beursvloer, krijg je te maken met sectoreffecten die zowel een positieve als negatieve invloed op jouw sectoren kunnen hebben en liggen er veel nieuwe ornamenten op je te wachten.

Anno 2205 verscheen afgelopen november op PC. Ubisoft zal na het Big Five Pack volgende maand het nieuwe Orbit DLC-pack introduceren. In dit nieuwe DLC-pakket zal het mogelijk worden om onder andere een eigen modulair ruimtestation te bouwen. Het klinkt interessant. Ben jij benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden in Anno 2205?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch