Menu Premium
Loading...

Beyond: Two Souls Launch Trailer

Gamekings Redactie 08/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog drie nachtjes slapen en dan is het zover, Beyond: Two Souls ligt dan ook bij ons Europeanen in de winkel. Vandaag is de game in de U.S.A. uitgekomen en dat ging gepaard met de Beyond: Two Souls Launch Trailer.

De trailer is bedoeld als ‘een laatste blik naar één van de krachtigste en meest filmische games van 2013’, voordat je straks zelf met deze game aan de slag kunt gaan. Quantic Dream, de ontwikkelaar van Beyond: Two Souls heeft er met deze productie geen gras over laten groeien. In 2010 kwamen ze met de game Heavy Rain, die insloeg als een bom. Die game werd door sommige gamers ook wel beschreven als een ‘speelbare film’ en dat is precies wat Beyond: Two Souls ook gaat zijn, zoals je duidelijk in de trailer kunt zien.

Quantic Dream is met een heuse Hollywood-cast aan de slag gegaan, waaronder Willem Dafoe en Ellen Page die de rol van Jodie Holmes, het hoofdkarakter, op zich heeft genomen. De acteurs hebben niet alleen hun stem, maar ook hun uiterlijk verleend aan de game. In principe kun je dus straks een stel bekende acteurs besturen in misschien wel één van de mooiste games van 2013. Beyond: Two Souls is zelfs op het Tribeca Film Festival aanwezig geweest, de game is dus daadwerkelijk erkend als een soort film.

Kun jij nu ook niet meer wachten om deze game te spelen? Check dan de trailer om helemaal in de stemming te komen! Beyond: Two Souls ligt 11 oktober in de winkels als PlayStation 3-exclusive.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch