Menu Premium

Beyond: Two Souls-demo is 1 oktober beschikbaar

Gamekings Redactie 05/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De verwachtingen voor deze game liggen heel hoog bij de fans. Ontwikkelaar Quantic Dream kennen we natuurlijk van de goed ontvangen Heavy Rain en Fahrenheit, en daardoor hebben zij laten zien wel degelijk in staat te zijn goede games af te leveren. Toch zijn er nog genoeg sceptische gamers en voor hen is er goed nieuws. De Beyond: Two Souls-demo is 1 oktober beschikbaar, waardoor je er zelf kunt achter komen of de game jouw euro’s waard is.

In Beyond: Two Souls maken we kennis met Jodie Holmes, een vijftienjarig meisje met een uitgebreid verhaal. Het personage dat door actrice Ellen Page gespeeld wordt, speelt de hoofdrol in Beyond: Two Souls en het doel is dan ook om met haar erachter te komen hoe bepaalde zaken in elkaar steken. Zij is namelijk in staat om contact te leggen met Aiden, een bovennatuurlijke kracht die voor anderen ontastbaar en onbekend is. Zij draagt Aiden al haar hele leven met zich mee, waardoor ze niets anders gewend is. Ze krijgt hiervoor de hulp van Nathan Dawkins, een regeringswetenschapper met een gouden hart. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor Jodie en kan niet anders dan toegeven dat er af en toe ook vaderlijke gevoelens om de hoek komen kijken.

Zijn verhaal wordt in de demo nog niet toegelicht, maar we krijgen wel al meer te weten van Jodie. De demo bevat twee levels, waarvan Jodie & Aiden de eerste is. We zien een erg jonge Jodie, terwijl ze onderdeel is van een experiment bij het Department of Paranormal Activities. Terwijl ze op de proef wordt gesteld door de dokters, neem je de controle over een mysterieuze, onzichtbare entiteit. De tweede missie bevat een wat oudere Jodie, waarbij je in haar schoenen staat om te vluchten voor de overheid. Dit uiteraard weer onder begeleiding van de mysterieuze entiteit Aiden.

Mocht je de demo willen spelen, is het vanaf 1 oktober mogelijk. De volledige game laat ietsjes langer op zich wachten, want die komt uit op 11 oktober.

Beyond: Two Souls-demo is 1 oktober beschikbaar

Beyond: Two Souls-demo is 1 oktober beschikbaar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch