Menu Premium
Loading...

BEYOND: Two Souls Advanced Experiments DLC Trailer

Karim Shehata 13/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige maand kwam ontwikkelaar Quantic Dream met BEYOND: Two Souls. In de game, die ook wel door het leven gaat als de zogeheten interactieve film, kroop je in de huid van Jodie Holmes. Het meisje, dat gespeeld wordt door de bekende actrice Ellen Page, beschikt over enkele bijzondere krachten, omdat zij een link heeft met een onzichtbare entiteit. Nu de game al een maandje uit is, vond Sony het tijd voor DLC. Wanneer je echter nog niet bekend was met deze DLC, zul je waarschijnlijk precies zien wat je niet verwacht had van deze game in de BEYOND: Two Souls Advanced Experiments DLC Trailer.

We hebben hier namelijk te maken met een soort platform game, waarbij je maar dertig minuten hebt om het bijzondere DLC-pakket tot een goed einde te brengen. Wel speel je nog altijd met Jodie Holmes en Aiden. Het is de bedoeling samen te bewijzen dat je ook in het echte leven de Department of Paranormal Activities van dienst kunt zijn.

Naast het klimmen en klauteren, lijkt het er ook zeer sterk op dat we enkele puzzels kunnen verwachten. De gamers die houden van enigszins wat tijdsdruk kunnen in de BEYOND: Two Souls Advanced Experiments DLC waarschijnlijk hun geluk niet op, want binnen dertig minuten zul je dus klimmend, klauterend, kruipend en puzzelend dit opmerkelijke DLC-pakket moeten uitspelen. De gamers die de Special Edition van de game hebben konden al aan de slag met de DLC, maar vanaf vandaag valt deze dus voor iedereen te downloaden vanaf de PlayStation Store. Wanneer je eerst nog even wilt zien wat dit DLC-pakket precies inhoudt, kun je hier de BEYOND: Two Souls Advanced Experiments DLC Trailer checken.

BEYOND: Two Souls Advanced Experiments DLC Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch