Menu Premium
Loading...

Beyond Good and Evil 2 is officieel aangekondigd

Karen Koch 12/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Holy shit, na een eeuwigheid wachten is het eindelijk gebeurd. Beyond Good and Evil 2 is officieel aangekondigd! Helemaal aan het einde van de persconferentie van Ubisoft besloot de uitgever nog even een laatste verrassing in het programma te gooien. Of nou ja, verrassing… Fans hebben zo’n 15 jaar gewacht op deze aankondiging.

In een hilarische cinematische trailer zien we hoe de hoofdpersonages niet alleen een varken oplichten, maar ook hoe ze door de politie worden achtervolgd, hoe ze de politie te slim af zijn en laten ze zelfs een eerste paar plotpuntjes doorschemeren. Wat nu alvast bekend is gemaakt door Ubisoft is dat het niet een sequel, maar een prequel zal zijn. Al zijn de meeste fans na 15 jaar al blij dat ze íets krijgen.

In plaats van de fans zomaar ‘iets’ te geven, kregen we meteen wat meer info: de prequel speelt zich af voordat Jade, protagonist van de eerste game, is geboren. De kans om oude bekenden tegen te komen wordt hierdoor dus ietwat verkleind. De wereld zal een online open world worden.

Helaas werd er naast deze kleine hapjes info weinig anders verteld. We weten bijvoorbeeld niet op welke systemen de game zal verschijnen. Ook qua releasedatum bleef Ubisoft stil. Maar toch, Beyond Good and Evil 2 is officieel aangekondigd en dat is al een hele overwinning, toch?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch