Menu Premium

Bevestigd: PlayStation 5 wordt op 4 juni aanstaande onthuld

Hylke Haagsma 29/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lange wachten is over, het is officieel! Op donderdag 4 juni aanstaande wordt de PlayStation 5 uit de doeken gedaan. Niet meer alleen een controller, maar “the future of gaming” aka de PS5 als we PlayStation mogen geloven! Dit gaat om 22:00 Nederlandse tijd gebeuren. Dit maakte PlayStation zojuist bekend via een Tweet.

Wat gaan we precies zien van de PlayStation 5 op 4 juni?

Wat we precies gaan zien is natuurlijk nog een beetje de vraag, en dat houdt PlayStation voor nu ook nog even spannend. Mogelijk kunnen we al genieten van nieuwe exclusives, de console en zijn functies en nog veel meer! Kun jij net als ons ook niet meer wachten? Kom dan aanstaande donderdagavond bij Gamekings op Twitch samen met ons deze livestream beleven! Want dit soort momenten willen we natuurlijk het liefste met jullie allemaal samen meemaken. En uiteraard gaan we dat ook uitgebreid nabespreken en jullie vragen over de reveals beantwoorden! Dus zet je biertjes maar vast klaar, want donderdag gaat het gebeuren.

PlayStation doorbreekt de stilte!

Het bleef de laatste tijd angstvallig stil rondom de nieuwe PlayStation terwijl Xbox het ene na het andere nieuwtje eruit gooide. Van de PlayStation 5 zagen we alleen nog maar een (indrukwekkend) tech demo wat op deze console draait. PlayStation maakt ook dit evenement natuurlijk pas erg laat bekend en de reden daarvan is volgens gamejournalist Jason Schreier dat PlayStation erg bang was voor leaks. Twee developers die hun games gaan tonen op het event van PlayStation volgende week zeiden tegen hem dat zij zelfs geen enkele datum hadden gekregen tot nu.

Wij zijn er in ieder geval meer dan klaar voor, Horizon Zero Dawn 2? God of War 2? Een nieuwe Spider-man game? Gloednieuwe games? We willen ons nog niet té rijk rekenen maar we durven er al best over te dromen. En we gaan het volgende week donderdagavond, om 22:00, allemaal zien, samen met jou!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch