Menu Premium

Bethesda zegt dat Elder Scrolls 6 nog jaren van launch verwijderd is

Joquai Hooff 12/05/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Senior vice president van Bethesda Pete Hines was deze week duidelijk: “Verwacht geen details over Elder Scrolls 6 de aankomende jaren”. Zijn uitspraak was een reactie op een tweet van een gamer. Deze Elder Scrolls-fan verwoordde wat we allemaal denken en dat is dat wel heel erg weinig bekend is over de game. En dat we dat graag zouden zien veranderen. Maar Hines trapte die hoop dus keihard de grond in. Deeltje zes staat geparkeerd. Eerst gaat Bethesda werken aan Starfield en pas dan zouden we wat informatie kunnen krijgen over Elder Scrolls 6.

Tweet Pete Hines

Als we eerlijk zijn, dan wisten we ook wel dat we dit jaar geen details zouden krijgen over Elder Scrolls 6. Starfield was altijd de eerste in de rij. Maar jaren nog niks horen over Elder Scrolls 6… Bestaat het spel dan wel? Of hebben ze voor de E3 van 2018 alleen een mini filmpje met logo in elkaar gezet? Als je dat doet dan is het toch ook niet raar om te denken dat we dit jaar wat details zouden krijgen? Maar nee dus. We krijgen voorlopig niks. Ook blijkbaar niet van Starfield want Bethesda doet dit jaar geen eigen digital event rond de tijd van de E3. Wel gaan ze bij andere shows meer nieuws (en hopelijk beeld) vrijgeven over Deathloop en Ghostwire: Tokyo. Dus er is zeker wel iets om naar uit te kijken.

We weten eigenlijk niet zoveel van Starfield

Ondanks dat Pete Hines zei dat Elder Scrolls 6 na Starfield komt, weten we dus ook shit over dat laatste spel. De enige info die we hebben, is dat het een space RPG gaat worden en de eerste volgende RPG van Bethesda na 25 jaar. Todd Howard is natuurlijk weer van de party bij Starfield en dat beloofd veel, als je kijkt naar de vorige games waar hij aan heeft gewerkt. Maar ook daar blijft het dus, zijn wij bang nog dik een jaar stil. Kun je de stilte hebben of baal je stevig dat we nog een paar jaar moeten wachten? Laat het ons weten in de comments.

 

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch