Menu Premium

Bethesda vergeet FalloutFirst.com te registreren en 4chan gaat ermee los

Lars Leeftink 24/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fallout 76 is geen succes. Dit hoeven we niemand te vertellen. Het wordt er echter niet beter op. Bethesda heeft namelijk een maandelijks abonnement uit de doeken gedaan. Voor $12.99 (wat zich blijkbaar vertaald in 15 euro per maand) krijgen spelers een aantal perks. De officiële naam voor de dienst is “Fallout 1st”. Ze zijn bij Bethesda echter vergeten om een website-url te claimen, iets wat nu door anderen gedaan is.

En Fallout 76 wordt gebruikt voor…

Het bashen van de game. Want alsof dit nog niet genoeg werd gedaan, doen we er gewoon nog een schepje bovenop. Wie dus naar de site wil om informatie te verkrijgen over het nieuwe optionele abonnement, komt nu dus op een site terecht waar teksten als ‘Fuck You Fallout 1st’ meteen opvallen en alle onderdelen van het abonnement belachelijk worden gemaakt. Over alles wat met Fallout 76 te maken heeft wordt een grap over gemaakt. Over de private worlds, over scrapboxes en ga zo maar door. De meeste mensen zullen hier wel om kunnen lachen.

Maar Bethesda…

Waarschijnlijk wat minder. Momenteel is het namelijk niet allemaal rozenkleur en maneschijn bij het bedrijf. Waarschijnlijk ook wel binnen het bedrijf zelf (ondanks dat daar vrij weinig over naar buiten komt), maar vooral van buitenaf is de kritiek niet mals. Wat dat betreft zegt deze website wel meer dan genoeg over de status van Fallout 76. En die status was voor de nieuwe service al niet fantastisch.

Fallout 76 met een Fallout First abonnement

Want dat is namelijk waar dit allemaal om gaat. Het is dus in princiep een service waarbij je prive servers krijgt waarin op elk moment in totaal acht mensen kunnen zitten. Deze kun je zelf opzetten. Voor de overige zeven mensen in deze prive server is het niet van belang of zijn Fallout First hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon in je eentje in deze server actief te zijn. Mods worden volgens Bethesda later nog toegevoegd. Daarnaast krijg je ook een scrapbox waarin je junk kan gooien tot je een ons weegt en is er een Survival Tent, een soort fast travel point. En dat allemaal voor 15 euro per maand…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch