Menu Premium

Bethesda organiseert dit jaar eigen E3 persconferentie

Gamekings Redactie 10/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zodra er ook maar een klein tekentje van leven komt uit Rockville, USA, dan schiet heel het internet in de stress over een mogelijke release van een nieuwe Bethesda Softworks-game. Heel vaak is het internet massaal in de maling genomen met nep aankondigingen, maar dit keer weten we zeker dat Bethesda zelf zijn mond open trekt, want Bethesda organiseert dit jaar een eigen E3 2015 persconferentie!

BAM! Dat is nou eventjes waar we stiekem met z’n allen op hoopten. Naast de andere grote namen die elk jaar een persconferentie organiseren op de E3, bijvoorbeeld Microsoft, Sony, Ubisoft en EA, wordt deze lijst nu aangevuld met Bethesda. Dit is niet alleen de eerste persconferentie die door Bethesda wordt georganiseerd op de E3, maar ook nog eens de eerste officieel aangekondigde persconferentie. Wat zal Bethesda in petto hebben voor ons als gamers, want ze hebben namelijk een hele portefeuille aan toffe games die bij heel veel mensen bovenaan hun verlanglijst staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Fallout-serie? Deze serie heeft al sinds het eerste deel enorm veel faam gehaald en zeker sinds Fallout 3 en Fallout: New Vegas is deze RPG gewoon niet meer weg te denken. Of neem The Elder Scrolls-serie, welke door veel mensen op handen wordt gedragen. Eén ding is zeker, Bethesda gaat Rocken!

Op 14 juni is het zover! Dan is de Bethesda persconferentie op de E3 2015 in Los Angeles! Natuurlijk is Gamekings.tv van de partij om deze epische shit live te verslaan. Wat gaat Bethesda voor ons in petto hebben? Wordt het een nieuwe Fallout 4 waar iedereen in hun eigen natte droom stiekem van droomt, of kondigen ze toch een hele nieuwe game aan die ons weg doet blazen. Laat weten wat jij hiervan denkt in de comments!

Bethesda organiseert dit jaar eigen E3 persconferentie

Bethesda organiseert dit jaar eigen E3 persconferentie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch