Menu Premium
Loading...

Bethesda kondigt shitload aan Fallout DLC aan

Joep Omes 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meesters van de open world RPG’s hebben op hun eigen persconferentie, een jaar nadat ze plotseling op de proppen kwamen met Fallout 4, een flinke zak nieuwe content voor ons. In een trailer van een paar minuten kondigt Bethesda een shitload aan nieuwe Fallout DLC aan.

Ten eerste krijg je in de Contraptions DLC een berg nieuw speelgoed voor in je Fallout blokkendoos: lopende banden en machines die je settlement van nieuwe snufjes gaan voorzien. Met de nieuwe Elevators kun je een Vault bouwen zoals je die uit de mobiele Fallout Shelter game kent.

Maar er is meer! We zien maar een heel klein stukje en een ansichtkaart in die heerlijke Fallout-stijl: Nuka World! Dit pretpark wat gebouwd lijkt om het merk van Fallout’s grootste frisdrankmerk lijkt op een nieuw gebied wat we in deze DLC mogen gaan verkennen.

Bovendien komt er ook nog een fikse update voor Fallout Shelter zelf: je kunt volgende maand nieuwe gebouwen en kamers bouwen en met het nieuwe gevechtssysteem flink kunnen huishouden tegen de nieuwe vijanden die jouw vault komen verzieken. Én de game dan ook naar de PC! Ga jij nu weer helemaal aan je Fallout trekken komen? Laat het weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch