Menu Premium

Bethesda kondigt open beta en season pass DOOM aan

Duncan Israel 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je leest het goed, er komt een open beta aan voor DOOM! Dat heeft Bethesda zojuist bekendgemaakt. In de open beta is het mogelijk voor iedereen met een PC, PlayStation 4 of Xbox One alvast aan de slag te gaan met de multiplayer van de game.

In de open beta kunnen spelers los gaan in Team Deathmatch en Warpath op twee maps: Heatwave en Infernal. Spelers van de closed beta komt dit wellicht bekend voor. De open beta is vanaf 15 april 06:00 tot 18 april 06:00 uur speelbaar.

Naast de aankondiging van de open beta heeft Bethesda ook nog laten weten wat ze na de release allemaal van plan zijn met de demonische shooter. Zo laat de uitgever weten dat de functies van SnapMap in de game een belangrijke gaat zijn. In SnapMap kan je als speler je eigen multiplayer-maps maken en ze delen met de community. SnapMap zal tijdens de game de hele tijd gratis updates krijgen, waardoor je meer met de functie kan. Daarnaast krijgt de multiplayer-modus zelf ook updates, in de vorm van nieuwe modi.

Last, but not least, heeft Bethesda naar buiten gebracht wat de season pass content gaat zijn. Voor DOOM is het plan om, naast de gratis updates voor de game, ook multiplayer DLC uit te brengen. Er komen na de release sowieso nog drie DLC-pakketten uit, waar je met de season pass uiteraard allemaal toegang tot krijgt. Het eerste DLC-pakket staat in de planning voor een release in de zomer en bevat drie nieuwe multiplayer maps, één nieuw wapen, één nieuwe speelbare demoon, een nieuwe armor set, een nieuw stuk uitrusting, nieuwe hacks en taunts en nieuwe functies om je armor en wapens te aan te passen.

DOOM komt op vrijdag 13 mei uit op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ga jij de open beta checken? Laat het achter in de comments!

Bethesda kondigt open beta en season pass DOOM aan

Bethesda kondigt open beta en season pass DOOM aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch