Menu Premium

BEVESTIGD: Bethesda is aanwezig op de E3 dit jaar

Hylke Haagsma 18/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda krijgt een media-briefing op E3 ??2019, JJ was nog even bang dat ook zij dit jaar zouden afhaken, het is gelukkig officieel aangekondigd. 

Elder Scrolls 6?

Wat we te zien krijgen is natuurlijk nog maar de vraag. Doom Eternal? Starfield? Arkane? En heel, heel misschien een klein beetje meer Elder Scrolls 6? Laten we het hopen! De media briefing zal op 10 juni plaatsvinden om half 3 s’nachts Nederlandse tijd. Ga jij kijken? Uiteraard doen wij hier live verslag van tegen die tijd! Zoals je van ons gewend bent.

Na afzegging PlayStation ook geen persconferentie EA tijdens E3 2019

De E3 heeft het dit jaar niet makkelijk. De aanwezigheid van Bethesda is wel weer een opsteker. Nadat PlayStation een aantal maanden terug een bom onder het event legde door aan te kondigen dat ze niet op de aanstaande E3 zullen zijn, meldde EA gisteren via hun eigen website dat er geen persconferentie van hen verwacht hoeft te worden. Ze focussen zich puur op hun eigen feestje buiten de muren van de E3, EA Play. En als we eerlijk zijn, ligt dat feestje ook figuurlijk best wel een eindje af van de E3. Want waar de E3 van 11 t/m 13 juni wordt gehouden, daar is EA Play van 7 tot en met 9 juni.

JJ voorspelde afzegging EA al weken terug

Ere wie ere toekomt, JJ voorspelde deze move de afgelopen weken al tijdens meerdere afleveringen van !@#$% (aka de Peepshow). ‘Laten we eerlijk wezen, wat heeft EA in het huidige klimaat, te winnen met een persconferentie? Zie je hen zichzelf al met de debacles van Battlefield V en Anthem in het achterhoofd , op de borst kloppen? Want dat is wat je doet tijdens een persconferentie. Je viert en showt dat je alive and kicking bent. Dat je vette shit maakt en dat we daar allemaal op zitten te wachten. Dit had met de huidige situatie uiterst hypocriet geweest. Ik vind dit dan ook helemaal geen rare en/of domme beslissing. EA moet gewoon weer gaan bouwen en de games het woord laten doen.”

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch