Menu Premium

Bethesda hint naar een aankomende onthulling

Gamekings Redactie 16/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ze begonnen er vorige week al mee. Bethesda’s vice president Pete Hines liet weten in de nabije toekomst met de onthulling van hun volgende grote titels te komen, maar nu is de shit echt aan. Bethesda hint naar een aankomende onthulling op een manier geheel conform aan de huidige technologieën, niet in de vorm van een persbericht of teaser website, maar door middel van de Vine app.

Een tweet van Bethesda Softworks met daarin de link naar de Vine video is de enige hint die we hebben gekregen. Het gaat ook nog eens over een extreem vage video, van slechts enkele seconden lang. Toch staat het gehele internet op de kop en worden werkelijk belangrijke gebeurtenissen zoals de bomaanslag in Boston, en de shitstorm in Syrie even vergeten. Zo gaat dat nu eenmaal in het hoofd van een gepassioneerde gamer.

Het enige wat nu in onze hoofden omgaat is de vraag naar welke game nu precies gehint wordt. We kunnen in ieder geval al een titel wegstrepen, het betreft geen Fallout 4 teaser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is het dan een teaser voor Shinji Mikami’s Project Zwei dat onder Bethesda’s vleugel wordt uitgegeven, of moet het ons warm maken voor Project Tungsten, de aankomende Wolfenstein titel? De constant herhalende video toont een rol prikkeldraad en een draaiende LP, door enkele gamers met haviks-ogen herkend als Bach’s ‘Air on the G string’. De combinatie prikkeldraad en Bach past prima binnen de wereld van Wolfenstein, maar zou ook niet misstaan in een survival horror setting. Van beide titels is nog maar erg weinig bekend, het is voor ons dus ook onmogelijk tot een weloverwogen conclusie te komen.

Ondanks het feit dat we geen steek wijzer zijn geworden van de video, is het Bethesda toch gelukt even flink de aandacht te veroveren. Van zowel meer info over een nieuwe Wolfenstein als over survival horror game Project Zwei worden wij blij, maar stiekem balen we wel een beetje dat het zeker geen Fallout 4 teaser is. Check de video hier en laat ons in de comments weten over welke game jij denkt dat het gaat.

Bethesda hint naar een aankomende onthulling

Bethesda hint naar een aankomende onthulling

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch