Menu Premium

Bethesda Benelux Next Streamer: winnaar aangekondigd tijdens DSA 2021

Jan Johan Beldrok 16/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het Bethesda Benelux Twitch-kanaal loopt sinds december 2019 en brengt regelmatig Bethesda themed livestreams. Wat best wel logisch is natuurlijk. Wordt een beetje weird als ze EA games gaan spelen. Anyway, soms komen zelfs de hotshots van Bethesda, zoals Senior Vice President of Global Marketing and Communications, Pete Hines, gezellig langs en veel games uit hun stal passeren de revue. De publisher gaat nu echter wat geheel nieuws op het kanaal lanceren: een streamer-talentenshow met meerdere afleveringen. Drie talenten strijden hier met elkaar om een volledige streaming-setup ter waarde van meer dan €4000 plus een jaar lang ondersteuning van Bethesda waardoor ze bijvoorbeeld games krijgen voor persoonlijk gebruik en in-gamecodes voor weggeefacties.

Streaming setup ter waarde van 4000 euro ligt klaar voor de winnaar

In de voorrondes zijn er drie Twitch-streamers geselecteerd om hun streamingtalenten live te laten zien. Ze doen dit  tijdens verschillende uitdagingen in de afleveringen van Bethesda Benelux Next Streamer. Deze deelnemende streamers zijn: Soophz, Esutick en Lesley Klaverdijk. De eerste aflevering van de show staat gepland tijdens QuakeCon 2021, op 20 augustus en is vanaf 16:00 uur te zien via het Bethesda Benelux Twitch-kanaal op twitch.tv/bethesda_nl. Host van de show is iemand die jullie vast wel kennen. Niemand minder dan Skate himself. En dat ie kan hosten weten we inmiddels al.

De winnaar van Bethesda Benelux Next Streamer wordt tijdens de Dutch Stream Awards bekend gemaakt

Als klap op de vuurpijl wordt de winnende deelnemer bekend gemaakt tijdens de Dutch Stream Awards. Die show vindt plaats in de eerste week van december. En dat gaan wij, want wij organiseren dat event, op een toffe manier integreren in de Award show en zul je Skate daarin natuurlijk ook rol zien vervullen. Wil je op de hoogte blijven van deze talentenjacht, dan kun je terecht op de Instagram-pagina van Bethesda Benelux. Alle info over de Dutch Stream Awards tref je aan op de gelijknamige website.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch