Menu Premium
Loading...

Bereid je voor op de E3 door dit weekend Rocket League gratis te spelen op de Xbox One

Ridho Hidayat 09/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft komt knallend je weekend binnen! Als opwarmer voor de E3 kun je vanaf dit moment tot aan het einde van het weekend gratis de multiplayer induiken op de Xbox One en Xbox 360, waarbij je ook nog eens Rocket League kostenloos kunt uitproberen. Blijf dus vooral niet stil zitten wachten, maar bereid je voor op de E3 door dit weekend Rocket League gratis te spelen op de Xbox One!

Normaal gesproken is een Xbox Live Gold-lidmaatschap vereist om multiplayer games te kunnen spelen, maar Microsoft maakt speciaal voor de E3 graag een uitzondering. Tot en met zondag 12 juni kun je zonder lidmaatschap tóch je vaardigheden tonen in de multiplayer, want de poorten van de online wereld zijn voor iedereen geopend. Daag dus je vrienden uit, of ga gezamenlijk de strijd aan en laat andere gamers zien wat voor vingervlugheid je in huis hebt.

Als kers op de taart komt Microsoft met een gratis weekend Rocket League, dus dat belooft een weekend vol vertier te worden in de populaire arcade sportgame. Mocht je nog twijfelen of auto’s en voetbal een goede combinatie zijn, dan is dit je kans om het te testen. Gas erop en gaan!

Niets houdt je nu nog tegen om een weekend vol autovoetbal aan te gaan. Ga jij de strijd aan met je vrienden in een chaotisch potje Rocket League? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch