Menu Premium

Bepaalde Switch games niet speelbaar in tv-modus

Rens van Nerum 28/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Niet alle Switch games kunnen op de TV gespeeld worden en dat bewijst de eerste portable-only game voor de Nintendo Switch. De game heet VOEZ en is een rhythm-action game die alleen op de tablet speelbaar is!

VOEZ is een Japanse game gemaakt door uitgever Flyhigh Works. De uitgever heeft aangegeven dat de game geen button-controls ondersteunt en daarmee dus niet speelbaar is in TV-modus. Het is de eerste game waarvan bekend is dat deze alleen op de portable versie van de Nintendo Switch speelbaar is.

Hoewel VOEZ de eerste game is voor de Nintendo Switch die alleen portable speelbaar is, kunnen we natuurlijk wel aan voelen komen dat er meer van dit soort games op de markt gaan verschijnen. Dit opent natuurlijk ook een deur voor mobile game uitgevers die op deze manier ook wel met Nintendo om de tafel willen zitten, om Switch games te gaan produceren.

Wat zijn jullie gedachtes over dit soort games voor de Nintendo Switch? Zie jij dit wel zitten of denk je dat dit geen waardevolle toevoeging is voor de nieuwe console van Nintendo? Laat het ons weten in de comments! Hieronder kun je in ieder geval al genieten van de aankondigingstrailer van VOEZ:

Bron: Eurogamer.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch