Menu Premium
Loading...

Bekijk nu 52 minuten Final Fantasy 15 gameplay om de pijn te verzachten

Karen Koch 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Stiekem treuren we er allemaal nog een beetje om. In plaats van over anderhalve maand, moeten we nog bijna vier maanden wachten op Final Fantasy 15. Dit nieuws was natuurlijk een behoorlijke domper voor de mensen die al een goede 10 jaar op deze game wachten. Gelukkig kunnen we in ieder geval iets positiefs laten zien.Bekijk nu 52 minuten Final Fantasy 15 gameplay om de pijn te verzachten van de twee maanden durende delay!

In de gameplay bekijken we hoe Noctis en crew rondrennen door Eos. We krijgen nog wat extra beelden van de NPCs, krijgen de stemmen van de hoofdrolspelers te horen en zien hoe ze met elkaar omgaan. Gelukkig blijft het daar niet bij, want dan zouden 52 minuten wel heel lang duren. Er wordt ook keihard gevochten. Een extra blik op hoe het battle systeem in elkaar steekt? Graag! Door middel van een in-game tutorial kunnen we nu alvast wennen aan het verloop van de battles in de uiteindelijke game.

In 52 minuten gebeurt er veel, zo wordt Noctis rondgereden (maar hij kan ook zelf het stuur grijpen!), wordt er om toch iets te groot uitziende monsters heen geslopen en wordt er een gigantische mech op Noctis en crew afgestuurd. Je moet toch iets. Gelukkig probeert niet alles en iedereen onze geliefde, zwart geklede hoofdpersonages dood te krijgen. Ook voor Chocobo races is er tijd én plek! Grijp die vogel bij de veren en knallen maar! Als zelfs dat je te explosief is, kan je ook altijd een potje gaan vissen, lekker rustgevend.

Final Fantasy 15 komt 29 november uit voor de Xbox One en de PlayStation 4. Jazeker, eindelijk komt hij er écht aan. Ook al zit er nog een delay van twee maanden in. Dat overleven we ook nog wel, toch?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch