Menu Premium
Loading...

Bekijk hier en nu de Final Fantasy XV Launch Trailer

Karen Koch 29/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een goede 10 jaar na de eerste aankondiging is het echt zo ver. Eindelijk kunnen we Final Fantasy XV aanraken, voelen, en belangrijker nog: in onze console stoppen. Vanaf vandaag, of afgelopen zaterdag bij sommige zaken, kan je toch echt je kopie van deze langverwachte game ophalen. Om dat te vieren, en om mensen die Final Fantasy XV nog niet in huis hebben lekker te maken, is er natuurlijk een shiny trailer verschenen. Bekijk hier en nu de Final Fantasy XV Launch Trailer voordat je jezelf de rest van de avond opsluit met de game!

Iedereen kent het principe van Final Fantasy wel, monsters and magic. In deeltje XV is dat niet anders. Wat wel anders is, is dat de hele game in promotiemateriaal tot nu toe op een gigantische roadtrip lijkt. Waarom zitten deze vier gozers met elkaar in de auto, wat is het praktisch nut van deze reis? Nou, vooral om jou wat mooie beelden te bezorgen. En dat doen ze ook…!

Daarnaast moet het in een Final Fantasy-game natuurlijk ook om de combat gaan: veel te grote monsters die jij, als klein, nietig prinsje, moet omleggen. Vaak met spectaculaire acties en finishers. En magie. En… Je snapt het wel. Deze trailer doet goed z’n werk en laat een kleine greep zien uit alles wat Final Fantasy XV te zien heeft. Hoewel de muziekkeuze voor de trailer misschien wat vreemd is, gaat het natuurlijk nog altijd om de beelden.

Heb jij Final Fantasy XV al in huis gehaald voor de PlayStation 4 of Xbox One? Zo ja, laat vooral even wat van je horen!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch