Menu Premium
Loading...

Bekijk hier de eerste gameplay trailer van Spider-Man

Rik Koning 13/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De reveal trailer van Spider-Man is vorig jaar een beetje ondergesneeuwd geraakt door het grote arsenaal van AAA-titels van Sony. Dit jaar lijkt Sony dit recht te willen zetten met een extra dosis gameplay beelden en vooral veel actie en een slingerende Spider-Man. Dus waar wacht je nog op? Bekijk hier de eerste gameplay trailer van Spider-Man!

In de trailer zien we hoe Spider-Man in z’n eentje door een groot bouwgebied van Empire sluipt en met stealthy trucs vijanden uitschakelt. Vervolgens wordt ook het combatsyteem getoond, al lijkt dit voornamelijk te bestaan uit rondspringen en schoppen. Uiteraard horen bij een superheldenspel ook eindbazen en Spider-Man lijkt geen uitzondering, zo kunnen we uit de trailer opmaken.

Tot slot moet Spider-Man een badguy achtervolgen die in een helicopter probeert te ontsnappen, waarbij hij minuten-lang door de stad heen slingert. Wanneer de game daadwerkelijk uit gaat komen is vooralsnog niet bekend. De voorlopige releasedatum van Spider-Man is gezet op 2018, zonder verdere tijdsaanduiding. Opmerkelijk hierbij is dat de game hierdoor niet mee kan liften op de marketing campagne van de Spider-Man: Homecoming film, die 7 juli uit gaat komen.

Is dit de gameplay die je bij een Spider-Man game wil zien, of had je er toch iets meer van verwacht?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch