Menu Premium
Loading...

Bekijk de Co-op Trailer van Battlezone voor de PlayStation VR

Angelique Grift 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat is er leuker dan als een koning alles in een game aan gort kunnen schieten? Volgens de ontwikkelaars van Battlezone is dat alles aan gort schieten als een koning, maar dan met al je vrienden. Sta jij nu al gretig in je handen te wrijven en ben je er klaar voor om alles stuk te maken met je maten? Klik op play en bekijk de Co-op Trailer van Battlezone voor de PlayStation VR.

In de trailer zien we dat een veldslag verliezen niet eens zo heel vervelend hoeft te zijn. Hoewel je na een schaamteloze nederlaag compleet opnieuw moet beginnen, ontvang je wel “data”. Deze data kun je gebruiken om wapens en dikke pantsers voor je tank aan te schaffen en zo vijanden van je af te houden. Let overigens op die wrede paarse tank die wel eens op het strijdveld zou kunnen verschijnen. Dit staalmonster voorspelt namelijk niet veel goeds en komt alleen het veld op wanneer jij de tegenstander te sterk hebt laten worden.

Gelukkig – en hopelijk – ben je echter ook iets wijzer geworden. Je hebt meer informatie over je vijanden verworven en dus kies je voor andere strategieën. Het kiezen van een strategie heeft uiteraard impact op het verloop van de veldslag. Denk dus twee keer na voordat je alles in blinde woede kapot maakt!

Wil je weten wat je kan verwachten van Battlezone voor de PlayStation VR? Check dan snel deze zeven minuten durende gameplay trailer en oordeel zelf of je een potje waagt met je vrienden.

Bron: Playstation.Blog

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch