Menu Premium
Loading...

Bekijk de Call of Duty: Infinite Warfare – Multiplayer Beta Trailer

Karen Koch 10/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een paar dagen is het zo ver, dan gaat de (eerste) beta van de Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer van start. Als je een PlayStation 4 hebt dan. En als je de game alvast hebt besteld. Mocht je niet in deze doelgroep vallen, dan is er altijd de trailer om van te genieten. Mocht je wel in deze doelgroep vallen, dan is er nog altijd de trailer om alvast van de hype te mogen smullen. Waar het op neerkomt, is het volgende: bekijk de Call of Duty: Infinite Warfare – Multiplayer Beta Trailer!

Op 14 oktober begint de beta van Call of Duty: Infinite Warfare voor de PlayStation 4. Deze zal drie dagen duren, dus met een klein rekensommetje komen we dan uit op 17 oktober als einddatum. Mocht je na dit weekend de smaak te pakken hebben en meer Call of Duty: Infinite Warfare multiplayer willen… Dan heb je geluk! Op 21 oktober begint een tweede beta, dit keer ook voor de Xbox One, welke loopt tot 24 oktober. Dit is dus voor zowel PlayStation 4- als Xbox One-eigenaren.

De actie ziet er in ieder geval prima uit, en de “kill or be killed” sfeer zit er ook lekker in. Het is vandaag 10 oktober, dus als je aan alle eisen voldoet, kan je over vier dagen lekker op de bank neerploffen met je controller. Bekijk de Call of Duty: Infinite Warfare – Multiplayer Beta Trailer tot die tijd nog maar een paar keer en laat vooral ook even weten wat je mening is!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch