Menu Premium
Loading...

Een bekend gezicht in teaser The Walking Dead – Season 3

Mark Hoogland 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen The Walking Dead wel markeren als de grote doorbraak van ontwikkelaar Telltale Games. Deze zomer kunnen we met in de rol van Batman lastige keuzes maken, maar in de herfst keert de zombiereeks terug voor haar derde seizoen. Ter ere van de E3 onthult Telltale een eerste teaser. Lichte character spoiler coming up!

Misschien ben je nog niet toegekomen aan het tweede seizoen van The Walking Dead, en zit je zodoende echt niet te wachten op informatie over het aankomende derde. We zullen dan ook niet zeggen wie er opduikt, maar het is een bekend – en naar wij denken geliefd – personage in de reeks, opduikend aan het einde van de video. Naast deze character zul je in seizoen drie van The Walking Dead met een tweede personage kunnen spelen – een nieuwkomer in de reeks.

In maart maakte Kevin Bruner, CEO van Telltale, al één en ander bekend over The Walking Dead – Season 3. “De wijze waarop we al die verschillende playthroughs behandelen, valideren en behouden is erg cool en onverwacht, en volgens mij vrij innovatief op het gebied van vertelkunst,” aldus Bruner destijds. Het feit dat je nu met twéé personages moet zien te overleven in de zombie apocalypse, zal dus niet het enige stukje vernieuwing in The Walking Dead zijn.

De aanloop naar The Walking Dead – Season Three is nu officieel ingezet met de release van deze teaser trailer. Check ‘m snel en laat in de comments weten hoe psyched je bent om verder te gaan in Telltale’s zombiewereld!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch