Menu Premium

Gelekt: Microsoft werkt aan een nieuwe Xbox One Elite controller

Buck Bijlsma 17/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2015 baarde Microsoft opzien met de release van de XBOX One Elite controller. Mensen hadden een dergelijke aankondiging op dat moment niet verwacht. Ondanks de hoge prijs (€150,-) van de XBOX One Elite controller, was men behoorlijk te spreken over de hoogwaardige kwaliteit. Er gaan nu hardnekkige geruchten over een opvolger.

Er zijn verschillende foto’s opgedoken op de Chinese website Baidu. De controllers worden daar geproduceerd, wat veel mensen doet vermoeden dat de foto’s authentiek zijn. De anonieme bron meldt verder dat de nieuwe versie van de Elite Controller zal beschikken over een USB-C port, Bluetooth support voor Windows 10, nieuwe triggers, meer key travel een een ‘three-profile switch’.

Nieuwe XBOX One Elite Controller in de maak?

De foto’s tonen ook een aanpasbaar mechanisme voor de thumbsticks. Eerder verkreeg Microsoft een patent voor een dergelijke functie. Een tweede poster op Reddit kwam later deze week met meer foto’s van de vermeende nieuwe XBOX One Elite Controller. Hier komt het nieuwe design goed naar voren.

Een bron heeft inmiddels aan The Verge bevestigd dat de foto’s authentiek zijn. Men is nu hevig aan het speculeren wanneer Microsoft met een officiële aankondiging komt. Wellicht is de Game Developers Conference in maart een geschikt moment. Wat vinden jullie van de foto’s? Hebben jullie een XBOX One Elite Controller in huis? Laat je horen in de comments!

Mensen hadden een dergelijke aankondiging op dat moment niet verwacht. Ondanks de hoge prijs(€150,-) van de XBOX One Elite controller, was men behoorlijk te spreken over de hoogwaardige kwaliteit. Er gaan nu hardnekkige geruchten over een opvolger.

XBOX One Elite Controller – Foto via EDDS86

XBOX One Elite ControllerXBOX One Elite Controller

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch