Menu Premium

Bedenker Sonic verafschuwt design van live-action film

Jan Johan Beldrok 05/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We weten al sinds een tijdje dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Sonic-film. De blauwe egel waar we zo van houden op de redactie. Hoe je van deze fijne game-franchise een vette film moet maken, is ons niet helemaal duidelijk, maar  a la, daar hebben ze in Hollywood voor gestudeerd. Sinds vannacht weten we echter meer van de film. Meer dan goed voor ons is. Er zijn vermeende beelden van de film gelekt , waarin je kunt zien hoe onze geliefde egel Sonic er uit straks gaat uitzien. En als zelfs de oorspronkelijke designer van Sonic, Yugi Naka zijn afschuw uit en roept dat de egel er niet uitziet, dan weet je genoeg. We waarschuwen je, het is kijken op eigen risico…

Het internet neemt de nieuwe egel hard

Het internet zou het internet niet zijn, als de fans (terecht) hard los gingen op de film-egel. Als deze beelden waar blijken te zijn, dan ziet het arme stekelbeest er uit als of hij keihard door de wasstraat is gegaan of een nare ziekte onder de leden heeft. We hebben dan ook enigszins lachend als een boer met kiespijn de tientallen posts doorgenomen. Hier hebben we een paar mooie posts voor je op een rijtje gezet.

Het silhouet van Sonic beloofde al weinig goeds

De fans waren al enigszins bevreesd voor het uiterlijk van Sonic in de live-action flim toen een tijdje terug het silhouet van Sonic bekend werd gemaakt. Die week al enigszins af van de game-versie. En nu is hun grootste angst dus mogelijk uitgekomen. Ze hebben een parodie op de egel gemaakt. En daar kan de aanwezigheid van komiek Jim Carrey die Dr. Ivo ‘Eggman’ Robotnik, de superschurk in het Sonic-universum gaat spelen, niks aan veranderen. Alhoewel we nu ook niet bepaald een groot fan zijn van mister Carrey.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch