Menu Premium

Bayonetta vergezelt cast van Anarchy Reigns

Gamekings Redactie 22/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bayonetta, de heetste heks in games-geschiedenis, treedt toe tot de cast van Anarchy Reigns en wordt eveneens een speelbaar personage. De Japanse beat-em-up ziet deze zomer nog het levenslicht.

Haar strakke polygonen kontje in glanzend lederen pakje zal te bewonderen zijn in de komende brawler van Platinum Games, mits je de game als pre-order hebt besteld. De wulpse heks belooft daarmee hoogstwaarschijnlijk voor een denderend verkoopsucces van Anarchy Reigns te zorgen. Want zeg nou zelf: wie zou de eye candy die zij te bieden heeft niet willen aanschouwen? Een solide boezem en een stel lange benen maken het plaatje helemaal af. Ze zou van mij alleen nog wel een kappertje kunnen pakken, maar goed dat is dan puur mierenneuken…

Ontwikkelaar Platinum Games was tevens ook verantwoordelijk voor het debuut van de sexy heks in Bayonetta. Fans van de game zouden daar graag een vervolg op willen zien, en de ontwikkelaar heeft ook ooit in het verleden aangegeven een sequel op Bayonetta te willen maken. Sprake van een officiële aankondiging of iets dergelijks was er echter nooit, dus is het nog maar de vraag of we ooit een Bayonetta 2 zullen zien. Voorlopig schittert ze dus in Anarchy Reigns. 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch