Menu Premium

Bayonetta en Vanquish krijgen 4K-remaster; duiken op in Microsoft Store

Alex 05/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondanks dat er nog geen officieel bericht is verschenen, heeft Microsoft de geremasterde versies van Vanquish en Bayonetta in haar Microsoft Store gezet. Beide games worden niet alleen los aangeboden, maar ook als heuse bundel die onder de naam “Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle” door het leven zal gaan.

Bayonetta & Vanquish komen begin volgend jaar

Volgens de winkelpagina van beide titels zijn de vernieuwde versies straks volledig te spelen in 4K. Ben je in het bezit van een Xbox One X dan zal dit ook nog eens gebeuren met 60FPS. Zoals gezegd is er nog geen officiĆ«le aankondiging geweest, maar volgens de Microsoft Store liggen beide games op 18 februari 2020 in de digitale winkelrekken. Een prijs is echter nog niet bekendgemaakt. De originele versies van zowel Bayonetta als Vanquish waren naast de console van Microsoft ook te spelen op de PlayStation 3. Bayonetta zag zelfs een Nintendo Wii U release in 2014. Of beide games deze keer ook te spelen zullen zijn voor PlayStation -en Nintendo-bezitters is eveneens nog niet bekendgemaakt. Naast de winkelpagina’s is de aankondigingstrailer ook gelekt. Deze kan je hieronder bekijken.

Even terug in de tijd

In Vanquish kruip jij als speler in de huid van de zogeheten DARPA-soldaat Sam Gideon. Gehuld in een Augmented Reaction Suit ga jij de strijd aan met The Order of the Russian Star, in een wereld waar bepaalde grondstoffen erg schaars zijn. Het is een third-person shooter uit de stallen van PlatinumGames. De Japanse ontwikkelaar kwam een jaar eerder (2009) met de action hack and slash-game Bayonetta. Het verhaal speelt zich af in de fictieve stad Vigrid, waar de heks genaamd Bayonetta het moet opnemen tegen allerlei verschillende demonische vijanden. Loop jij al warm voor deze 4K-versies? Of zie jij liever een geheel nieuw deel van beide franchises?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch